Hvordan bli slank

Skrevet av Anne Christensen
Kostholdsekspert 08. jun 2021

Synes du at du veier for mye? Har du litt for mye magefett , og vil du virkelig endre det? Går du med drømmen om å bli slank? Du kan absolutt være det også! Selv om det kan virke forvirrende, er det ikke en umulig situasjon - tvert imot! Les videre her og se hvordan det kan gjøres.

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.

Hvordan blir jeg slank?

Ja, det er spørsmålet for en million kroner - og likevel er det så enkelt:

 • Du må spise sunt og variert, og du må trene.
 • Du må sove nok timer om natten og opprettholde en rimelig god døgnrytme, der dagene ikke skiller seg for mye fra hverandre (søvnvis).
 • Og sist men ikke minst, fikk overskriften deg til å lese denne artikkelen.

Hvis du sørger for å leve slik, er det ikke mye som kan forhindre at du blir slank. Hvis du av en eller annen grunn vil se raske resultater, og hvis du føler at overvekten din trenger et press, så er det flere forskjellige dietter som fungerer . Du kan lese mer om dem nedenfor.

10 enkle måter å bli slank på

 • Få riktig sengetid (husk å få 8 timer hver natt)
 • Drikk vann! (alt annet er en kilde til fedme - selv om det ikke skader en kopp kaffe og et glass rødvin i ny og ne)
 • Sørg for at du beveger deg en halv time til en time om dagen (gå, sykle, løpe, hoppe, hva du måtte ønske deg)
 • Skru ned skjermtiden (to timer er mer enn nok, og jo mindre, jo bedre)
 • Tren bare noen få ganger i uken (få laget et treningsprogram som passer deg, så du trener ordentlig - og sørg for å trene styrketrening)
 • Spis rugbrød, og unngå hvitt brød
 • Ta trappene (ja, det er bra nok, det fungerer!)
 • Ikke bli stresset (lettere sagt enn gjort, men ... stress er roten til alt ondt)

Proteinrike matvarer hjelper deg underveis

Det er bevist at hvis du har et mer proteinrikt kosthold, vil du miste mer vekt og holde vekten bedre. Dette er fordi de er fulle, og hvis du holder deg mett om dagen, vil du ikke spise for mye om kvelden! Magert kjøtt kan være en god proteinkilde (for eksempel kylling og kalkun), men du trenger ikke leve utelukkende av kjøtt hvis du vil gå ned i vekt eller opprettholde vekten. Egg, bønner, linser, grønnsaker, fisk, kikerter, tofu, nøtter og skyr er en like god måte å konsumere proteinene dine på.

Slanking

Hvis du vil ha raske resultater, eller du har bestemt at noe må skje akkurat nå, så er det flere forskjellige dietter som fungerer, og som gjør at du holder vekten utenfor. Eksempler på noen kurer er Sense-kur , 5: 2-kur , C9-kur , Atkins-kur , Dukan-kur , suppekur , 8-timers kur og mattekur .

Kostholdsplan er veien videre

En personlig rådgiver i form av en diett eller en diettist kan hjelpe deg på vei til en sunnere og bedre livsstil. Hvis du oppsøker en diett eller en diett, vil de mest sannsynlig lage en diettplan for deg som passer deg og ditt liv .

En diettplan er en plan for hva du kan spise i en viss tid - for eksempel en måned. Diettplanen vil bli fylt med sunn mat, og hvis du føler det, får du nøyaktig antall kalorier du trenger for å gå ned i vekt.

Arono kan også hjelpe deg

Hvis du vil ha hjelp til å bli slank eller slankere, kan du lese videre på Arono.dk.

Her finner du mange artikler og guider som hjelper deg med kosthold, trening og god balanse. Du kan også raskt og enkelt lage deg selv som bruker, og da vil appen vår skreddersy den perfekte diettplanen for deg, slik at du kan oppnå dine personlige mål - alt akkurat som du ønsker. Arono fungerer som din personlige kostholdsekspert, som du har muligheten til å ha til enhver tid - uansett hvor du bor.

Få en 14-dagers personlig diettplan gratis.

Ønsker du å oppnå varig vekttap? Klikk nedenfor og få en diettplan.

Få din personlige diettplan

Prøv vår nye app

Få en 14-dagers personlig diettplan gratis!

Få din personlige diettplan