Våre bruksvilkår

Ved å bruke Arono.dk, installere mobilappen vår eller gjennom annen bruk av tjenesten vår, godtar du vilkårene for bruk på dette nettstedet. Inkludert behandlingen av dine personlige data.

I de følgende avsnittene kan du lese vilkårene som gjelder for bruk av Arono, samt vilkårene for å opprette en brukerkonto. Dette er å betrakte som en juridisk avtale mellom Arono og deg som bruker av tjenesten.

Er du i tvil om bruksvilkårene og har spørsmål om dette, er du velkommen til å kontakte Aronos kundesupport .

Arono-tjenesten drives av Able Health ApS, CVR-nr. 38611933, Marselisborg Alle 24, 8000 Aarhus C (heretter referert til som "Arono").

Personlig informasjon

Når du bruker tjenesten vår, blir personopplysninger samlet inn om deg om følgende: fullt navn, e-postadresse, kjønn, alder, høyde, vekt. Avhengig av din bruk av tjenesten, kan det samles inn personlige opplysninger om dine mål for vekttap og vektøkning samt spisevaner og preferanser, slik at tjenesten kan optimaliseres best mulig for deg og dine behov.

Vi er kontinuerlig interessert i å forbedre tjenesten vår og tillater oss derfor muligheten til å samle inn ytterligere personopplysninger fra deg. Hvis dette er tilfelle, vil du bli varslet når innsamlingen av personopplysningene skjer.

Bruk og sikkerhet av dine personlige data

Som bruker av tjenesten vår er personvernet ditt veldig viktig for oss, og vi vil derfor bare samle inn og behandle personopplysninger i samsvar med EUs generelle databeskyttelsesforordning (GDPR), som tar sikte på å beskytte dine data. Les mer om vår håndtering av dine personlige data i Aronos personvernregler .

Barn

Det er en aldersgrense på 15 år for bruk av Arono. Tjenesten er ikke rettet mot barn under 15 år, og vi samler derfor ikke bevisst data fra dette. Hvis du er under 15 år, må du ikke sende inn personlige data via tjenesten vår.

Vi oppfordrer foreldre og lignende til å overvåke barnas bruk av tjenesten vår. Dermed kan de hjelpe oss med å håndheve vilkårene for bruk ved å instruere barna om å aldri bruke tjenesten vår uten tillatelse. Hvis dette skulle skje uansett, er du velkommen til å kontakte oss, så vil vi gjøre vårt beste for å slette denne brukerinformasjonen fra databasen vår.

Medlemskap og brukerkonto

Tilgang til tjenestene som tilbys på Arono krever en registrert brukerprofil. Medlemskap i Arono er etablert og er gyldig når brukeren først logger på via Facebook eller oppretter en brukerprofil via e-postadresse. Brukere kan få en gratis prøveversjon av disse tjenestene i 14 dager, hvoretter betaling skjer som en del av den endelige registreringen som bruker. Fra nå av kan brukeren i fremtiden bruke Aronos tjenester, og betaling forfaller hver måned, hver 3. måned eller årlig.

Når du oppretter en bruker, godtas de beskrevne bruksvilkårene samtidig. Aksept av vilkår for bruk er nødvendig for å opprette en brukerprofil på Arono. Brukeren bekrefter også at den oppgitte medlemsinformasjonen (fullt navn og e-postadresse) er riktig. Når du oppretter en bruker, blir brukeren en del av Aronos e-postliste, som alltid kan avmeldes.

Ditt medlemskap i Arono fornyes automatisk etter periodens slutt til det blir aktivt avsluttet. For å bruke tjenesten må du ha tilgang til Internett og en kompatibel enhet i form av en datamaskin eller smarttelefon, samt gi oss en nåværende, gyldig og anerkjent betalingsmåte som du alltid vil kunne oppdatere. Med mindre du kansellerer medlemskapet før faktureringsdatoen, gir du Arono tillatelse til å trekke betaling for den følgende periodens medlemskap via den angitte betalingsmåten.

Du har rett til å si opp medlemskapet ditt med Arono når som helst. Du bør være oppmerksom på at ved å avinstallere appen på smarttelefonen din, vil du ikke stenge kontoen din eller avslutte abonnementet. Du må aktivt lukke og avslutte dette selv.

Arono forbeholder seg retten til å nekte eller avslutte enhver brukerprofil når som helst uten nødvendig forklaring og uten varsel.

Arono og våre tjenester

Arono er en tjeneste utviklet og levert av Able Health ApS. Tjenesten er tilgjengelig online på Arono.dk, i Apple App Store som "Arono" og i Google Play som "Arono". Formålet med Arono er å hjelpe brukerne til en enklere og sunnere livsstil med et stort utvalg av oppskrifter skreddersydd for deg som bruker. Arono kan brukes hvis du vil gå ned i vekt eller opprettholde en sunn livsstil.

Tjenesten er bare tilgjengelig for privat bruk og er ikke ment for kommersiell bruk. Tjenesten vår må ikke misbrukes på en slik måte at Arono, våre partnere eller andre interessenter kan bli skadet på noen måte. Du kan bare bruke tjenesten som vi tillater i disse bruksvilkårene.

innbetaling

Betaling på Arono.dk er mulig via en sikker og kryptert infrastruktur som eies av vår betalingsleverandør, Stripe. Betalingsprosessen håndteres 100% av Stripe, og Arono har ikke tilgang til betalingsinformasjonen din når som helst.

Når du registrerer deg via Apple App Store eller Google Play, håndteres betaling via tjenesten deres, og betalingsvilkårene gjelder i den forbindelse.

Angrerett

Aronos abonnement inkluderer en 14-dagers gratis prøveperiode, hvor du har muligheten til å oppleve og prøve Arono gratis. Først etter utløpet av prøveperioden trekker Arono den første betalingen. Hvis du sier opp abonnementet ditt før utløpet, har prøveperioden vært helt gratis.

Siden Arono tilbyr denne gratis prøveperioden, der du kan teste og evaluere produktet fullt ut, refunderes ikke betalingen. Som et digitalt produkt gis ikke angreretten etter igangkjøring. Dette gjelder medlemskap av alle varigheter. Medlemskapet kan tidligst opphøre gyldig fra neste abonnementsperiode.

Brukerens spesielle forpliktelser og rettigheter

Brukeren garanterer at alle data levert av brukeren er korrekte, slik at Arono kan tilby den rette tjenesten i form av tjenestene som tilbys og betales for. All informasjon gitt til Arono behandles konfidensielt og Aronos ansvar fraskrives hvis informasjonen som er gitt er feil, i hvilket tilfelle brukeren ikke blir instruert riktig.

Du har alltid rett til å spørre hvilke personlige data vi har om deg, og eventuelt be oss om å oppdatere og / eller endre utdaterte eller uriktige data. Les mer om dine rettigheter og muligheter i vår personvernpolicy.

Ansvarsfraskrivelse for Arono

Som bruker av Arono godtar du at tjenesten brukes på egen risiko. Tjenesten leveres uten garantier slik den ser ut og slik den er tilgjengelig. Arono garanterer ikke at tjenesten og dens tilgjengelighet vil være feilfri eller uavbrutt. Tjenesten vil forbedres og vedlikeholdes kontinuerlig, og du må derfor forvente kontinuerlige oppdateringer. Det anbefales at du alltid bruker den siste oppdaterte versjonen av tjenesten for å sikre optimal utnyttelse. Arono påtar seg intet ansvar for feil eller mangler i informasjon, programvare eller andre dokumenter.

I tillegg fraskriver Arono seg alle garantier for enhver form for salgbarhet og egnethet for et bestemt formål. Det er ingen garanti for at tjenesten vil oppfylle dine krav og forventninger for å oppnå mål og resultater, da det ikke blir laget fysiske mål som kan beregne dine nøyaktige behov. Derfor er tjenesten basert på et estimat. I forlengelsen gis det ingen garanti for nøyaktigheten, kvaliteten og påliteligheten av informasjonen som gis.

Arono kan ikke holdes ansvarlig for direkte eller indirekte skader og følgeskader forårsaket av bruk av tjenesten vår. Dette er imidlertid unntatt ved forsettlig handling eller grov uaktsomhet.

Du samtykker i å skadesløse og skadesløse selskapet, dets ansatte og forretningspartnere fra og mot ethvert ansvar, skade, tap, krav og utgifter av noe slag.

Ta kontakt med

Kommunikasjonen vår med deg skjer via e-post og meldinger som finnes på Arono.dk og i mobilappen. Hvis du ikke vil motta varsler på smarttelefonen din, kan du når som helst slå av denne tjenesten. Du kan også avslutte abonnementet på e-postlisten hvis du ikke lenger ønsker salgsfremmende e-post. Vær imidlertid oppmerksom på at du fremdeles vil motta svar via e-postadressen din på spørsmål og henvendelser sendt til vår kundestøtte.

Hvis du vil ha mer informasjon, svar på henvendelser eller noe annet, kan du kontakte Arono. Vår kundeservice er tilgjengelig på e-postadressen support@arono.dk. Ventetiden kan variere, men besvares så snart som mulig.

Endring av bruksbetingelser

Det kan være nødvendig å oppdatere bruksvilkårene fra tid til annen. Arono forbeholder seg derfor retten til når som helst å endre disse bruksvilkårene. Vi oppfordrer deg til å lese bruksvilkårene våre nøye før du registrerer en brukerkonto hos oss, og at du alltid ser etter nye endringer. Den siste versjonen av Aronos bruksvilkår vil alltid være tilgjengelig på nettstedet vårt og i appen.

Disse bruksvilkårene ble sist oppdatert 21. mai 2018.