Velkommen til Arono

Alle skal ha tilgang til et sunt og vedvarende vekttap

Velkommen til Arono. Vi håper du følger med og har muligheten til å møte ditt sunnere selv. Med Arono ønsker vi å gjøre kunnskap om helse og ernæring mer tilgjengelig og lettere å forstå. Vi mener at alle skal ha muligheten til å leve et godt og sunt liv uten at det trenger å koste en formue eller ta mesteparten av tiden din.

Skreddersydd for deg

Med Arono får du muligheten til å bli sunn på dine egne premisser - det er derfor vi er stolte av å skreddersy diettplaner som passer akkurat de individuelle behovene. Vi er alle forskjellige, og det må selvfølgelig tas i betraktning.

Vi ser på sunn mat som nøkkelen til et bedre liv

På Arono er det plass til alle. Det er få ting som bringer mennesker sammen, men kosthold er en av dem. Helse og velvære er noe som bekymrer oss alle i større eller mindre grad. Mange ting påvirker ens helse, og det kan være vanskelig å holde rede på det hele. Imidlertid er det en ting vi kan kontrollere, og det er kostholdet vårt.

Når de prøver å leve sunnere, vet de fleste at kosthold og ernæring er en nøkkelfaktor, men i en verden av dietter, trender og sosiale medier kan det til tider virke overveldende. Arono vil endre det. Vi tror at en sunnere verden er en bedre verden.

Authors

Lisa Batten
Personlig trener og kostholdscoach, Ph.D, CPT, PN1
Anne Christensen
Kostholdsekspert

Arono drives av Able Health ApS, CVR 38611933.