Vektovervåkerne utviklet en vei til vekttap

Skrevet av Anne Christensen
Kostholdsekspert 15. feb 2022

Har du hørt om Weight Watchers? Kjenner du metodene deres? Synes du det høres ut som en fin og effektiv måte å gå ned i vekt? Da må du høre om hvordan Weight Watchers har hjulpet folk med vekttap i mange år, og hvordan Arono kan hjelpe deg i dag!

Her kan du lære om Weight Watchers og måten de hjelper mennesker med et sunt og varig vekttap. Du kan også lese om bakgrunnen til vektovervåkerne og deres amerikanske bakgård.

I tillegg til kunnskap om Weight Watchers, som ikke lenger eksisterer i Danmark, kan du lese om hvordan Arono hjelper deg med vekttapet. De hjelper deg på samme måte som Weight Watchers - med leksjoner og støtte - slik at vekttapet ditt blir varig og behagelig!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.

Hva er Weight Watchers?

The Weight Watchers er et amerikansk selskap som hjelper kundene sine med å oppnå vekttap. De kaller seg Weight Watchers .

Weight Watchers - som betyr Weight Watchers, hvis du oversetter det til dansk - hjelper folk ved å gi dem teknikker for å endre tankegangen om seg selv og sine spisevaner. I tillegg hjelper de dem med å finne fornuftige spisevaner, samt trening og aktivitet, som alle passer akkurat den de hjelper.

Ikke minst gir de menneskelig støtte slik at kundene kan endre mentaliteten til dietter og trene og til slutt oppnå varig vekttap og føle seg bra!

Livvaktene hjelper deg med poeng

Måten Weight Watchers hjelper deg på er å bruke et poengsystem.

All mat blir tildelt - basert på innholdet av fett, proteiner , karbohydrater og fiber - noen poeng. Hvor mange poeng maten får, avhenger av hvor sunne de er. Jo sunnere maten er, jo færre poeng får de.

På samme måte tildeles også de enkelte personene - basert på størrelse, alder, vekt og fysisk aktivitet - noen poeng som de da må spise.

Kvinnen bak Weight Watchers

The Weight Watchers ble startet for nesten 55 år siden - i 1963 - av Jean Nidetch, som døde i 2015.

Hun var en amerikansk entreprenør som selv slet med fedme til hun meldte seg på diett på en diettklinikk. Her fant hun svakheten sin og gikk ned ca 10 kilo.

Etter vekttap og selvrealisering tok hun kontakt med flere av sine overvektige venner og startet en slags støttegruppe, som senere utviklet seg til møter flere ganger i uken - slik ble begrepet "voktere av vekttap" skapt.

Til slutt, basert på møtene og hennes eget vekttap, grunnla hun en organisasjon hun kalte Weight Watchers. Her var hovedmålet et varig vekttap med støtte i form av møter og læren om mat, og det er også slik vi kjenner begrepet og navnet i dag. Organisasjonen heter Weight Watchers på amerikansk og Vægtvogterne på dansk.

Vektovervåkerne i dag

I 1978 ble Guardians solgt til HJ Heinz Company, men Jean Nidetch forble da en konsulent for organisasjonen.

I dag har Guardians 1,1 millioner medlemmer, og disse medlemmene deltar på rundt 32.000 Guardian-møter over hele verden. Møtene holdes av cirka 8800 ledere, som alle har oppnådd vekttap og har klart å holde det.

Vektvaktene i Danmark og andre land

På dansk oversettes Weight Watchers direkte til Vægtvogterne. Imidlertid har navnet i Danmark endret seg fra den danske oversettelsen til den opprinnelige amerikanske i forbindelse med selskapets gjenåpning.

Konseptet kom til Danmark i 1974 og lukket igjen i 1980. I 2000 åpnet de på nytt, og denne gangen kalte de seg Weight Watchers.

Vektovervåkerne eksisterer ikke lenger i Danmark, etter at de stengte i 2014, men organisasjonen eksisterer fortsatt i Amerika og andre land, der de fortsetter å hjelpe mennesker med vekttap.

Weight Watchers finnes fortsatt i land som Sverige, England, Frankrike og Tyskland.

Imidlertid er det andre muligheter i Danmark for å oppnå vekttap, som fungerer på samme støttende måte som Weight Watchers, inkludert Arono, som du kan lese mye mer om nedenfor!

Eksempler på vekttap fra Weight Watchers

På Weight Watchers 'amerikanske nettside finner du mange eksempler på vanlige mennesker som har endret oppfatningen av livet og spisevanene sine ved hjelp av Weight Watchers.

Blant annet er det en mann som, etter å ha oppnådd vekttap, har funnet gleden ved å løpe og glede i livet, og det har hjulpet ham å holde seg i god form og samtidig ha det gøy.

Dessuten er det en dame som, etter å ha gått ned i vekt, har begynt å tro på seg selv, og som nå føler at det ikke er noe hun ikke kan oppnå.

En annen dame har gått ned i vekt og har nå blitt et forbilde for barna sine som hun alltid har ønsket å være.

Vektovervåkerne har jobbet for dem - de har alle gått ned mange kilo og er i dag glade og fornøyde, både for vekttapet og for livet .

Hvorfor jobber vekttakere?

Kanskje du sitter nå og tenker: Hvorfor fungerer Weight Watchers så bra? Hva gjør de? Og vil det hjelpe meg?

Svaret er: JA!

Weight watchers-konseptet fungerer fordi de ikke bare fokuserer på hverken mat, trening eller hjelp fra andre - de kombinerer ganske enkelt det hele og de gjør det så enkelt som mulig.

Vektovervåkerne har vært en ikke-fordømmende og intim organisasjon til tross for den enorme suksessen, noe som gjør det tiltalende og som får alle til å føle seg velkomne.

Poengsystemet deres er enkelt og forståelig, og det er det folk flest ser etter når de vil gå ned i vekt.

Støtte er veien videre!

Vektovervåkerne støtter deg hele tiden og endrer hele tankegangen din om mat, din oppfatning av mat og trening, og måten du lever på. De hjelper deg med å finne ut hvordan du kan spise sunt, men på en måte som passer inn i din daglige rutine. På samme måte med trening.

Ikke minst aksepterer de bakgrunnen din og grunnen til at du vil gå ned i vekt - enten det er fordi du vil kunne passe på et bestemt par bukser, fordi du vil føle deg bedre, eller det er fordi du har lyst til å være i stand til å lek mer og bedre med barna dine.

Med riktig støtte kan mirakler skje!

Arono og Guardians

Selv om Weight Watchers ikke lenger eksisterer i Danmark, fungerer metodene deres fortsatt. Og hvis du bor i et land der Guardians ikke lenger eksisterer - frykt ikke! Du må ty til andre og like gode hjelpemidler - det er her Arono kommer inn i bildet!

Du kan bruke Arono på samme måte som Weight Watchers. Her får du en enkel og effektiv måte å gå ned i vekt ved hjelp av diettplaner, treningsprogrammer og informasjon om mat, trening og vekttap. På den måten kan du gå ned i vekt og leve sunt samt ha en lykkeligere og sunnere hverdag.

Hvem er Arono?

Arono er en app som ønsker å gjøre deg mer bevisst på helse og ernæring, samt gjøre det lettere for deg å forstå.

Vi hjelper deg på en måte som passer akkurat deg! Vi mener at alle er forskjellige, og at dette må tas i betraktning. Det er derfor vi skredder diett planer som passer for deg og hvordan du lever livet ditt.

Arono hjelper deg med å gå ned i vekt og leve sunt, selv om det kan virke uhåndterlig - ikke bare for å gå ned i vekt, men også for å finne det rette for deg. Arono vil endre det. Vi tror at en sunnere verden er en bedre verden.

Hvordan fungerer Arono?

Arono fungerer på samme måte som Weight Watchers. I stedet for et poengsystem er det en app som hjelper deg med vekttap.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen vår - Arono - og lage deg selv som bruker. Deretter skriver du inn litt informasjon om deg selv slik at vi kan beregne energibehovet ditt (basert på likevektsinntaket ). Du kan deretter informere om din livsstil og eventuelle allergier. Til slutt beregner vi en diettplan for deg, og du kan begynne å jobbe mot målet ditt!

Arono støtter deg i ditt vekttap!

Hvis du vil ha hjelp til å gå ned i vekt på en fin og effektiv måte og oppnå varig vekttap, kan du lese videre på Arono.dk. Her finner du mange artikler og guider som hjelper deg med kosthold, trening og god balanse.

Du kan også raskt og enkelt lage deg selv som bruker, og da vil appen vår skreddersy den perfekte diettplanen for deg, slik at du kan oppnå dine personlige mål - alt akkurat som du ønsker.

Få en gratis personlig diettplan!