Her den beste slanke appen - og 2 andre virkelig gode

Skrevet av Anne Christensen
Kostholdsekspert 15. feb 2022

Det kan være vanskelig å gå ned i vekt. For de fleste kan det være veldig vanskelig. Derfor gir det også god mening at de aller fleste i dag bruker en elegant app for å få en hjelpende hånd.

En slank app kan løse mange oppgaver for deg:

  • Det kan holde rede på kaloriene dine
  • Det kan komme med gode råd
  • Det kan spore aktiviteten din
  • Det kan guide til shopping
  • Og så er det alltid for hånden

Her er den beste slanke appen du kan finne på markedet - og så bare 2 ekstrautstyr som er minst like gode.

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.

Min Fitness Pal er klassikeren

My Fitness Pal har lenge vært en favoritt blant både folk som ønsker å gå ned i vekt, så vel som dedikerte treningstyper.

Dette er hovedsakelig fordi det er veldig bra hvis du vil holde oversikt over hvor mange kalorier du får daglig. Denne elegante appen har en kaloridatabase med mer enn 6 millioner matvarer.

Det lar deg sette noen mål på en enkel måte, og så kan det også kobles til mange andre treningsapper, for eksempel Endomondo.

Lifesum er stilig og enkel

Noen ganger er enkelt bedre enn avansert.

Lifesum er en elegant app som er ideell for folk som ønsker å spore kaloriinntaket og aktivitetsnivået. Det gir deg også noen sunne oppskrifter og noen tips for en sunn livsstil, og da er det generelt bare enkelt å bruke.

I 2015 brukte så mange som 850 000 danskere denne slanke appen.

Det beste: Aronos elegante app guider deg hele veien

Vi vet dette: det er litt som å trompetere i din egen trompet!

Imidlertid velger vi fortsatt å plassere vår egen elegante app på listen.

Aronos slanke app kan gjøre noe litt bedre enn alle de andre: Den er laget spesielt for vekttap, og den kan veilede deg helt til målet med all den kunnskapen du trenger. Arono har mange artikler og guider som hjelper deg med kosthold, trening og et sunt liv.

Men enda bedre:

Aronos slanke app kan skreddersy en helt personlig diettplan for deg, så du har en trinnvis veiledning om hvordan du kan oppnå et sunt liv med vekttap.

Få en personlig diettplan
Prøv Aronos-appen - 100% gratis!