De 3 beste budene på en treningsapp

Skrevet av Anne Christensen
Kostholdsekspert 08. jun 2021

Sommeren nærmer seg raskt, og mange begynner å bli stresset over hvordan kroppen ser ut. Hvordan skal man imidlertid kunne gjøre seg klar til stranden på så kort tid?

Hvis du er en av de som er stresset, ikke bekymre deg: med riktig treningsapp kan du oppnå dine mål raskt og tydelig. Med en treningsapp kan du lettere:

  • definere målene dine
  • finn ut hvilke treningsøkter du trenger å utføre
  • planlegge når og i hvilken grad
  • og hold kontinuerlig øye med fremgangen din

I denne guiden har vi funnet de 3 beste budene på en treningsapp.

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.

Treningsapp 1: Charity Miles (https://charitymiles.org)

Denne appen er perfekt for deg som har problemer med å finne motivasjonen til å trene cardio. Kan du ikke bare stramme løpeskoene? Vel, hva om du gjorde det i tjeneste for en god sak?

Med Charity Miles velger du veldedighetsorganisasjonen du vil løpe for, og deretter donerer en rekke sponsorer penger avhengig av hvor mange miles du løper, sykler eller på annen måte overvinner.

Treningsapp 2: MyFitnessPal (https://www.myfitnesspal.com/en)

MyFitnessPal har lenge vært en favoritt når det gjelder vekttap eller muskeløkning. Dette er fordi det er perfekt hvis du vil holde oversikt over hvor mange kalorier du får daglig. Denne treningsappen har også en kaloridatabase med mer enn 6 millioner matvarer!

Treningsapp 3: PEAR Personal Coach (https://pearsports.com)

Det kule med denne treningsappen er at den hverken krever øynene eller hendene dine; du kan bare ha din personlige trener i ørene når du løfter vekter eller flyr av veien.

For en overkommelig pris vil du ha alle slags treningsprogrammer i lydformat med PEAR .

Arono - raskt vekttap med en sunn diettplan

Hvis du vil ha en treningsapp som er målrettet mot vekttap , kan du prøve Aronos slanke app .

Det kan gjøre noe litt bedre enn alle de andre: Det kan veilede deg helt til målet ditt med all den kunnskapen du trenger. Arono har mange artikler og guider som hjelper deg med kosthold, trening og et sunt liv.

Og så Aronos app kan skreddersy den perfekte diett plan for deg, slik at du har en steg-for-steg guide til hvordan man skal oppnå et sunnere liv.

Få en 14-dagers personlig diettplan gratis.

Ønsker du å oppnå varig vekttap? Klikk nedenfor og få en diettplan.

Få din personlige diettplan

Prøv vår nye app

Få en 14-dagers personlig diettplan gratis!

Få din personlige diettplan