Vietnamesiske kyllingkjøttboller

30 min. total

Ingredienser

  • 1 pound hakket kylling
  • 3 spsk fiskesaus
  • 3 stk sjalottløk, finhakket
  • 3 fed hvitløk, finhakket
  • 1 stk sitrongress, finhakket
  • 3 spsk koriander, hakket
  • 1 spsk mynte, hakket
  • 1,5 tsk maisstivelse
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk pepper
  • 1 stk romersk salat
  • 1 stk skiver agurk
  • 1 stk skiver rødløk
  • 4 spsk søt chilisaus

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 200 ° C. Ta en bolle og bland kylling, fiskesaus, sjalottløk, hvitløk, sitrongress, koriander, mynte, maisenna, salt og pepper grundig.
  2. Legg bakepapir på et bakeplate. Rull kjøttblandingen til kjøttboller.
  3. Legg kjøttbollene på bakeplaten. Stek i 15 minutter.
  4. Server med salat, agurk, rødløk og sweet chilisaus. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 224 kcal.

Protein: 45%

Karbohydrat: 28%

Fett: 27%