Vietnamesisk coleslaw

15 min. total

Ingredienser

  • 3 stk kyllingbryst, skiver
  • 3 cup kål, kuttet
  • 3 stk vårløk, hakket
  • 4 stk gulrot, revet
  • 3 spsk lime juice
  • 2 spsk fiskesaus
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk riseddike
  • 3 spsk peanøtter, hakket
  • 0,25 cup mynte, hakket

Bruksanvisning

  1. Varm oljen i en kjele på middels høy varme. Stek kyllingen i 4-5 minutter på hver side. Ta den av varmen og skjær den i strimler.
  2. Ta en bolle og bland kylling, kål, vårløk og gulrot.
  3. I en liten bolle, visp limejuice, fiskesaus, sukker og eddik sammen til sukkeret er oppløst.
  4. Hell dressingen over salaten og vend. Pynt med peanøtter og mynte. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 265 kcal.

Protein: 41%

Karbohydrat: 22%

Fett: 37%