Vietnamesisk coleslaw

15 min. total

Ingredienser

  • 3 stk kyllingbryst, skiver
  • 7,1 dl kål, kuttet
  • 3 stk vårløk, hakket
  • 4 stk gulrot, revet
  • 3 spsk lime juice
  • 2 spsk fiskesaus
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk riseddike
  • 3 spsk peanøtter, hakket
  • 0,6 dl mynte, hakket

Bruksanvisning

  1. Varm oljen i en kjele på middels høy varme. Stek kyllingen i 4-5 minutter på hver side. Ta den av varmen og skjær den i strimler.
  2. Ta en bolle og bland kylling, kål, vårløk og gulrot.
  3. I en liten bolle, visp limejuice, fiskesaus, sukker og eddik sammen til sukkeret er oppløst.
  4. Hell dressingen over salaten og vend. Pynt med peanøtter og mynte. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 265 kcal.

Protein: 41%

Karbohydrat: 22%

Fett: 37%