Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.
Vegetariske squashpannekaker
30 min. total
Ingredienser
- 12 dl squash, revet
- 2,4 dl gresk yoghurt
- 2 tsk persille, hakket
- 1 spsk mynte, hakket
- 2 spsk sitronsaft
- 2,5 spsk oliven olje
- 1 tsk honning
- 3 tsk hvitløk, finhakket
- 2 stk vårløk, hakket
- 1 tsk løkpulver
- 2 stk egg, pisket
- 3 spsk hvetemel
- 3 spsk rasp
- 1 stk sitronbåt
Bruksanvisning
- Legg et dørslag i vasken og ha squashen i. Dryss salt og vend. La den trekke i 10 minutter.
- Visp sammen yoghurt, persille, mynte, sitronsaft, honning, 1/3 hvitløk, salt og pepper i en liten bolle. Dekk til og sett i kjøleskapet.
- Legg squashen i en osteklut. Klem ut så mye væske som mulig. Ta en bolle og tilsett squash, vårløk, hvitløk og løkpulver.
- Rør inn egg, mel, rivjern, salt og pepper og rør grundig. Varm olje i non-stick panne.
- Skje deigklatter på pannen. Stek i 2-3 minutter per side. Ta av pannekakene og hell mer deig på.
- Server pannekakene med yoghurtdressing og sitronskall. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 251 kcal.
Protein: 22%
Karbohydrat: 35%
Fett: 43%