Vegetariske squashpannekaker

30 min. total

Ingredienser

  • 5 cup squash, revet
  • 1 cup gresk yoghurt
  • 2 tsk persille, hakket
  • 1 spsk mynte, hakket
  • 2 spsk sitronsaft
  • 2,5 spsk oliven olje
  • 1 tsk honning
  • 3 tsk hvitløk, finhakket
  • 2 stk vårløk, hakket
  • 1 tsk løkpulver
  • 2 stk egg, pisket
  • 3 spsk hvetemel
  • 3 spsk rasp
  • 1 stk sitronbåt

Bruksanvisning

  1. Legg et dørslag i vasken og ha squashen i. Dryss salt og vend. La den trekke i 10 minutter.
  2. Visp sammen yoghurt, persille, mynte, sitronsaft, honning, 1/3 hvitløk, salt og pepper i en liten bolle. Dekk til og sett i kjøleskapet.
  3. Legg squashen i en osteklut. Klem ut så mye væske som mulig. Ta en bolle og tilsett squash, vårløk, hvitløk og løkpulver.
  4. Rør inn egg, mel, rivjern, salt og pepper og rør grundig. Varm olje i non-stick panne.
  5. Skje deigklatter på pannen. Stek i 2-3 minutter per side. Ta av pannekakene og hell mer deig på.
  6. Server pannekakene med yoghurtdressing og sitronskall. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 251 kcal.

Protein: 22%

Karbohydrat: 35%

Fett: 43%