Vegetarfylte paprika

30 min. total

Ingredienser

  • 2,4 dl quinoa, kokt
  • 4 stk rød pepper, toppen fjernet
  • 1 spsk oliven olje
  • 1 stk løk, hakket
  • 1,2 dl selleri, hakket
  • 0,6 dl persille, hakket
  • 1 stk egg, pisket
  • 0,25 tsk tørket oregano
  • 1,2 dl cheddar, revet
  • 1,2 dl yoghurt, naturlig
  • 1 tsk sitronsaft
  • 1 spsk valnøtt
  • 1 tsk tabasco

Bruksanvisning

  1. Kok quinoaen i henhold til instruksjonene på pakken. Legg den til side.
  2. I mellomtiden forvarmes du til 205 ° C. Smør en ildfast form med olje og legg paprikaene i den.
  3. Varm olivenoljen i en stekepanne. Tilsett løk og selleriblader. Sauter til øm.
  4. Fjern fra varmen og rør inn quinoaen. Tilsett persille, egg, oregano, tabasco, valnøtter, salt og pepper.
  5. Fyll paprikaene med fyllet. Dryss ost på toppen. Hell litt varmt vann i bunnen av retten.
  6. Stek i ca 20 minutter. Bland yoghurt og sitronsaft. Server blandingen med de bakte paprikaene. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 687 kcal.

Protein: 16%

Karbohydrat: 47%

Fett: 37%