Veganske soyafylte paprika

30 min. total

Ingredienser

  • 4 stk rød pepper, halvert
  • 3 spsk løk, hakket
  • 1 stk brokkoli, buketter
  • 2 cup tofu og tern
  • 2 cup brun ris, kokt
  • 0,5 cup grønne erter, blancherte
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 3 spsk soyasaus

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 175 ° C. Smør en ildfast form. Legg paprikaene på tallerkenen med hullet opp.
  2. Kok risen i henhold til instruksjonene på pakken.
  3. Ta en bolle og rør kokt ris, løk, brokkoli, tofu, erter og hvitløk sammen; krydre med salt og pepper.
  4. Fyll paprikaen med blandingen. Hell litt vann i bunnen av retten.
  5. Dekk fatet med folie og stek i 15 minutter. Fjern folien og stek i ytterligere 5 minutter. Server med soyasaus

Ernæring (per person)

Kalorier: 513 kcal.

Protein: 19%

Karbohydrat: 67%

Fett: 14%