Vegansk potet-blomkålkarri

90 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk oliven olje
  • 4,7 dl løk, hakket
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 410 gram hakkede tomater
  • 2 spsk ingefær, finhakket
  • 1 tsk garam masala
  • 1 tsk kummin, knust
  • 0,5 tsk gurkemeie, knust
  • 0,5 tsk kajennepepper
  • 4,7 dl vann
  • 4,7 dl ternet potet
  • 2,4 dl basmati ris
  • 4,7 dl blomkål, buketter
  • 2 spsk koriander, hakket
  • 2 spsk sitronsaft

Bruksanvisning

  1. Varm oljen i en panne på middels varme. Surr løk og hvitløk sammen med salt i 5 minutter. Ta den av varmen.
  2. Tilsett løkblandingen, tomater, ingefær, sitronsaft, garam masala, spisskummen, gurkemeie, cayennepepper og salt i en blender.
  3. Sett lokket på. Bland i 45 sekunder. Skrap den ut i en kjele. Ta den opp for å småkoke. Tilsett vann og poteter. Stek i 15 minutter under omrøring.
  4. I mellomtiden koker risen i henhold til instruksjonene på pakken.
  5. Tilsett blomkål i karri og kok i 30 minutter. Fjern fra varmen og rør inn koriander. Krydre med salt. Server på toppen av ris. Pynt med koriander. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 687 kcal.

Protein: 12%

Karbohydrat: 75%

Fett: 14%