Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.
Vegansk potet-blomkålkarri
90 min. total
Ingredienser
- 1 spsk oliven olje
- 4,7 dl løk, hakket
- 2 fed hvitløk, finhakket
- 410 gram hakkede tomater
- 2 spsk ingefær, finhakket
- 1 tsk garam masala
- 1 tsk kummin, knust
- 0,5 tsk gurkemeie, knust
- 0,5 tsk kajennepepper
- 4,7 dl vann
- 4,7 dl ternet potet
- 2,4 dl basmati ris
- 4,7 dl blomkål, buketter
- 2 spsk koriander, hakket
- 2 spsk sitronsaft
Bruksanvisning
- Varm oljen i en panne på middels varme. Surr løk og hvitløk sammen med salt i 5 minutter. Ta den av varmen.
- Tilsett løkblandingen, tomater, ingefær, sitronsaft, garam masala, spisskummen, gurkemeie, cayennepepper og salt i en blender.
- Sett lokket på. Bland i 45 sekunder. Skrap den ut i en kjele. Ta den opp for å småkoke. Tilsett vann og poteter. Stek i 15 minutter under omrøring.
- I mellomtiden koker risen i henhold til instruksjonene på pakken.
- Tilsett blomkål i karri og kok i 30 minutter. Fjern fra varmen og rør inn koriander. Krydre med salt. Server på toppen av ris. Pynt med koriander. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 687 kcal.
Protein: 12%
Karbohydrat: 75%
Fett: 14%