Vegansk Buddha Bowl

20 min. total

Ingredienser

  • 6 ounce yoghurt, naturlig
  • 2 spsk oliven olje
  • 0,33 cup agurk og terninger
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 1 spsk basilikum, hakket
  • 1 tsk honning
  • 1 cup quinoa
  • 4 cup grønnkål, hakket
  • 1 cup kikerter, drenert
  • 1 cup nyrebønner, drenert
  • 1 stk skiver avokado
  • 0,5 cup skiver gulrot
  • 0,5 cup rød pepper, skiver

Bruksanvisning

  1. Legg yoghurt, olivenolje, agurk og hvitløk i en blender. Bland til uniform. Hell den i en bolle og bland inn basilikum. Dekk til og avkjøl.
  2. Kok quinoaen i henhold til instruksjonene. Tøm og la avkjøles.
  3. Legg kålbladene i en dyp tallerken. Hell halvparten av dressingen i kålen og bland den i 2 minutter.
  4. Tilsett quinoa, kikerter, nyrebønner, avokado, gulrøtter og paprika. Server med resten av dressingen. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 506 kcal.

Protein: 18%

Karbohydrat: 51%

Fett: 31%