Vårruller med karrisaus

20 min. total

Ingredienser

  • 3 spsk rød karrypasta
  • 3 spsk peanøttsmør
  • 4 spsk vann
  • 2 spsk riseddike
  • 1 tsk agavesirup
  • 12 stk ris papir
  • 2 cup rødkål, hakket
  • 2 stk gulrot i strimler
  • 3 cup gul paprika i strimler
  • 2 cup skiver reddik
  • 3 spsk koriander

Bruksanvisning

  1. Bland karripuré, peanøttsmør, vann, riseddik og agavesirup i en blender. Bland til uniform. Hell i en bolle og la den trekke.
  2. Bruk ett ark rispapir om gangen. Dypp den i varmt vann til det er mykt, og unngå å brette kantene. Legg den på en tallerken med den rå siden opp.
  3. Legg kål, gulrot, pepper, reddik og koriander midt i bunnen og la 5 cm ligge på hver side.
  4. Brett disse kantene inn, rull det nå sammen med bunnen med fyll. Plasser rullen på en plate med lukket vendt ned. Gjenta med gjenværende rispapir og fyll.
  5. Server med rød karrisaus. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 255 kcal.

Protein: 12%

Karbohydrat: 64%

Fett: 24%