Varm spinatsalat

30 min. total

Ingredienser

  • 16 stykke serrano skinke
  • 3 spsk oliven olje
  • 110 gram skiver sopp
  • 0,5 stk skiver løk
  • 2 spsk balsamico eddik
  • 1 spsk honning
  • 450 gram spinat
  • 3 stk tomat og terninger
  • 2 stk skiver avokado
  • 4,7 dl agurk og terninger
  • 2,4 dl fetaost i terninger

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 190 ° C. Legg serrano-skinke i ett lag på et bakeplate. Stek i 15-18 minutter.
  2. I mellomtiden varme 1/2 av oljen i en stekepanne over middels høy varme. Stek sopp i 6-7 minutter under omrøring.
  3. Tilsett løk, smak til med salt og pepper. Stek i 2-3 minutter under omrøring.
  4. Tilsett eddik, honning og gjenværende olivenolje. Rør for å blande det sammen. Tilsett spinat og vend. Krydre med salt og pepper.
  5. Overfør den til en dyp tallerken. Tilsett tomat, avokado, agurk og fetaost. Pynt med knust serranoskinke. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 498 kcal.

Protein: 20%

Karbohydrat: 18%

Fett: 62%