Varm byggsalat

55 min. total

Ingredienser

  • 3 stk terninger av terninger
  • 3 spsk oliven olje
  • 2 spsk balsamico eddik
  • 1 tsk timian, hakket
  • 4,7 dl perlebyg
  • 0,5 stk løk, hakket
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 2,4 dl skiver sopp
  • 50 gram spinat
  • 1,2 dl hasselnøtter, hakket
  • 1 spsk persille, hakket

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 200 ° C. Ha rødbetene i en bolle. Snu med 1/3 av oljen og 1/2 av eddiken slik at de blir dekket.
  2. Krydre med timian, salt og pepper. Stek dem i omtrent 40 minutter. I mellomtiden koker du bygg i henhold til instruksjonene på pakken. Hell av vannet.
  3. Varm den gjenværende oljen i en panne på svak varme. Stek løken til den er myk.
  4. Tilsett hvitløk og sopp og stek til ferdig. Krydre med salt, pepper og gjenværende eddik.
  5. Kok eddiken. Tilsett spinat og stek til den krøller seg. Tilsett bygg og vend grundig.
  6. Overfør salaten til en bolle. Server rødbeter, hasselnøtter på toppen. Pynt med persille. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 574 kcal.

Protein: 10%

Karbohydrat: 57%

Fett: 33%