Tysk potetsalat

25 min. total

Ingredienser

  • 3 cup ternet potet
  • 4 stykke kalkunbacon, hakket
  • 0,25 cup majones
  • 0,25 cup eplecidereddik
  • 1 spsk sukker
  • 1 stk rødløk, hakket
  • 1 spsk gressløk, hakket
  • 1 cup agurk og terninger

Bruksanvisning

  1. Ha potetene i en kjele og hell i vann til de er dekket. Kok vannet og la det koke i 10 minutter, eller til det er lett å stikke en gaffel i potetene. Tapp vannet fra potetene og sett dem på avkjøling.
  2. Stek baconet i en panne på middels høy varme til det er brunt og sprøtt. Fjern baconet fra pannen og lagre fettet.
  3. Pisk sammen majones, baconfett, eddik, sukker, rødløk, gressløk, salt og pepper i en stor bolle.
  4. Rør potetene og agurken forsiktig inn i. La den stå i en time før du serverer den for å styrke smaken.

Ernæring (per person)

Kalorier: 203 kcal.

Protein: 11%

Karbohydrat: 51%

Fett: 37%