Tyrkisk shish kebab

35 min. total

Ingredienser

  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 1 spsk sitronsaft
  • 2 spsk oliven olje
  • 1 tsk tørket timian
  • 1 pound kalkunbryst i terninger
  • 2 stk rød pepper i terninger
  • 1 stk tomat og terninger
  • 6 cup hovedsalat
  • 0,5 cup grillsaus

Bruksanvisning

  1. Visp olje, sitronsaft, timian, salt og pepper sammen. Tilsett kalkun og snu så den dekker.
  2. Forvarm grillen til høy varme. Ha kjøttet på en spyd sammen med paprika og tomat.
  3. Grill spydene i ca 15 minutter, snu i mellomtiden spydene og pensle med marinade.
  4. Server med grillsaus og salat med favorittdressingen din. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 265 kcal.

Protein: 40%

Karbohydrat: 26%

Fett: 34%