Tyrkia Bacon Carbonara

25 min. total

Ingredienser

  • 3 ounce spaghetti, fullkorn
  • 1 tsk oliven olje
  • 3 stk kalkunbacon, hakket
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 2 spsk parmesan, revet
  • 1 stk egg, pisket
  • 0,5 tsk persille, hakket

Bruksanvisning

  1. Kok spaghetti i henhold til instruksjonene på pakken. Tøm og sett til side.
  2. Varm olivenoljen over middels høy varme i en panne. Stek kalkunbaconet til det er sprøtt. Legg kalkunbacon på en tallerken dekket med tørkepapir for å suge opp overflødig olje.
  3. Bruk samme panne til å sautere hvitløk til den er duftende. Ha bacon og spaghetti i pannen og surr på middels varme i to minutter. Fjern fra varme.
  4. Pisk eggene, hell dem sakte i pastaen, rør hele tiden for å sikre en kremet saus og ikke eggerøre. Krydre med salt og pepper.
  5. Tilsett parmesanost i pastaen og bland den til osten er smeltet. Pynt toppen med kalkunbacon, revet parmesan og persille. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 596 kcal.

Protein: 24%

Karbohydrat: 44%

Fett: 32%