Tunsalatwraps

10 min. total

Ingredienser

  • 2 stk tortilla, fullkorn, oppvarmet
  • 170 gram tunfisk, drenert
  • 0,25 cup majones
  • 0,25 cup agurk og terninger
  • 0,25 stk rødløk, hakket
  • 2 stk tomat og terninger
  • 1 spsk koriander, hakket
  • 4 stk hovedsalat

Bruksanvisning

  1. Bland tunfisk, majones, agurk, rødløk, sitronsaft, salt og pepper.
  2. Legg en tortilla på en tallerken. Legg et salatblad i midten av tortillaen.
  3. Spred tunfisk salat på salatbladet nesten til kanten.
  4. Brett tortillaen over fyllet og rull det opp. Skjær den i to. Gjenta med de resterende tortillaene og fyllingen.
  5. Bland tomat og koriander. Krydre med salt og pepper. Server det som en dukkert for innpakningene. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 442 kcal.

Protein: 27%

Karbohydrat: 33%

Fett: 40%