Tunfiskpotetpannekaker

30 min. total

Ingredienser

  • 0,5 cup ternet potet
  • 10 ounce tunfisk, drenert
  • 1,5 tsk hvitløk, finhakket
  • 1 stk egg
  • 0,25 cup rødløk, hakket
  • 1 spsk rapsolje
  • 2 cup hovedsalat
  • 2 stk sitronbåt

Bruksanvisning

  1. Ha potetene i en kjele og dekk dem med vann. Kok opp vannet.
  2. Skru ned til middels varme og sett lokket på. Kok i 15 minutter og hell av vannet.
  3. Hell potetene i en bolle og mos dem. Tilsett tunfisk, hvitløk, egg, løk, mel, salt og pepper og eld sammen.
  4. Varm oljen på en non-stick panne over middels varme. Lag pannekaker av potetdeigen.
  5. Stek dem i 2-3 minutter på hver side. Server pannekakene med salat og sitron. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 331 kcal.

Protein: 51%

Karbohydrat: 16%

Fett: 33%