Tunfiskburger med posjert egg

25 min. total

Ingredienser

  • 340 gram tunfiskbiff i terninger
  • 2 stk vårløk, hakket
  • 2 tsk sesamolje
  • 1 spsk soyasaus
  • 1 tsk kummin, knust
  • 1 spsk lime juice
  • 1 spsk oliven olje
  • 2 stk egg
  • 2 stk burgerbolle, fullkorn
  • 4 tsk majones
  • 4 blad hovedsalat
  • 4 stykke skiver tomat

Bruksanvisning

  1. Tilsett tunfisk, vårløk, sesamolje, soyasaus, spisskummen, limesaft, salt og pepper i en matprosessor. Bland til hakket.
  2. Dann kjøttdeig fra tunfiskblandingen. Varm olivenolje i en non-stick panne over middels varme.
  3. Stek biffene i 3-4 minutter på hver side. I mellomtiden pocher du eggene etter smak. Smør majones på bollene.
  4. Ha salat på kasserollen etterfulgt av tomat, tunfisk, egg og salat igjen. Avslutt med den øvre kulen. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 696 kcal.

Protein: 36%

Karbohydrat: 28%

Fett: 35%