Tunfisk og bønnesalat

15 min. total

Ingredienser

  • 2 stk egg
  • 2 spsk oliven olje
  • 1 spsk sherryeddike
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 stk sjalottløk, finhakket
  • 1 stk hovedsalat
  • 200 gram tunfisk, drenert
  • 200 gram grønne bønner, blancherte
  • 1,2 dl svarte oliven, skiver
  • 200 gram penne pasta, fullkorn

Bruksanvisning

  1. Kok pasta i henhold til instruksjonene på pakken. Legg den til side.
  2. Legg eggene i en gryte med vann. Kok i 7 minutter, legg dem i isvann og skrell dem.
  3. Visp olivenolje, eddik, sennep, sjalottløk, salt og pepper.
  4. Bland pasta, tunfisk, bønner og oliven i en bolle. Drypp dressing og snu salaten.
  5. Legg salatblader på en tallerken. Legg tunfiskblandingen på toppen og avslutt med eggene. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 751 kcal.

Protein: 25%

Karbohydrat: 43%

Fett: 32%