Tortillas To-Go

20 min. total

Ingredienser

  • 1 stk tortilla, fullkorn, oppvarmet
  • 1 spsk majones
  • 0,5 cup skiver agurk
  • 1 stk skiver reddik
  • 0,25 stk skiver rødløk
  • 1 stk kyllingbryst
  • 1 spsk mandel
  • 2 stk pekannøtter
  • 2 stk gulrot i pinner
  • 1 stk selleri forlater i stilker

Bruksanvisning

  1. Varm 1/2 av oljen i en grillpanne over middels høy varme. Krydre kyllingen med salt og pepper. Stek kyllingen i ca. 7-8 minutter per side. La den avkjøles og skjær den i skiver.
  2. Smør majones på en tortilla. Tilsett agurk, reddik, rødløk og kylling. Brett sidene inn, rull den opp og skjær den i to.
  3. Ha den i en matboks sammen med nøtter, gulrot og selleriblad. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 617 kcal.

Protein: 25%

Karbohydrat: 31%

Fett: 44%