Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.
Torskfilet med ovnsstekte poteter
40 min. total
Ingredienser
- 4 spsk oliven olje
- 1,2 dl rasp
- 1 spsk persille, hakket
- 1 fed hvitløk, finhakket
- 2 stk torskfilet
- 2 tsk dijon sennep
- 230 gram potet, skrubbet
- 1 tsk dill, hakket
- 0,6 dl skiver agurk
- 1 spsk sitronsaft
- 2,4 dl yoghurt, naturlig
Bruksanvisning
- Forvarm ovnen til 420 ° C. Legg potetene på et sideblad. Drypp 1/2 av oljen over dem. Snu potetene slik at de dekkes.
- Krydre med salt og pepper. Stek dem i 20 minutter, rør dem rundt og stek i ytterligere 10 minutter.
- Bland bringebær, persille, hvitløk, salt og pepper i en dyp tallerken. Smør sennep på filetene.
- Pan fisken i rivjernblandingen. Varm 1/2 av den gjenværende oljen i en panne over middels høy varme.
- Stek filetene i 2 minutter på pannen, og bake dem deretter i 5 minutter i ovnen.
- Tilsett dill, agruk, sitronsaft, gjenværende olje, yoghurt, salt og pepper i en blender og bland til den er jevn.
- Server fiskefilet med ovnsstekte poteter og dillsaus. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 624 kcal.
Protein: 25%
Karbohydrat: 30%
Fett: 44%