Torskfilet med ovnsstekte poteter

40 min. total

Ingredienser

  • 4 spsk oliven olje
  • 1,2 dl rasp
  • 1 spsk persille, hakket
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 2 stk torskfilet
  • 2 tsk dijon sennep
  • 230 gram potet, skrubbet
  • 1 tsk dill, hakket
  • 0,6 dl skiver agurk
  • 1 spsk sitronsaft
  • 2,4 dl yoghurt, naturlig

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 420 ° C. Legg potetene på et sideblad. Drypp 1/2 av oljen over dem. Snu potetene slik at de dekkes.
  2. Krydre med salt og pepper. Stek dem i 20 minutter, rør dem rundt og stek i ytterligere 10 minutter.
  3. Bland bringebær, persille, hvitløk, salt og pepper i en dyp tallerken. Smør sennep på filetene.
  4. Pan fisken i rivjernblandingen. Varm 1/2 av den gjenværende oljen i en panne over middels høy varme.
  5. Stek filetene i 2 minutter på pannen, og bake dem deretter i 5 minutter i ovnen.
  6. Tilsett dill, agruk, sitronsaft, gjenværende olje, yoghurt, salt og pepper i en blender og bland til den er jevn.
  7. Server fiskefilet med ovnsstekte poteter og dillsaus. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 624 kcal.

Protein: 25%

Karbohydrat: 30%

Fett: 44%