Torskfilet med basmatiris

30 min. total

Ingredienser

  • 2,4 dl basmati ris
  • 7,1 dl vann
  • 4 stykke skiver sitron
  • 2 stk sjalottløk, halvert
  • 1 blad laurelblad
  • 0,5 tsk pepper
  • 2 stk torskfilet
  • 1,2 dl grønne erter, blancherte
  • 2,4 dl spinat

Bruksanvisning

  1. Kok ris i henhold til instruksjonene på pakken. Hold den varm. Bland vann, sjalottløk, laurbærblader, salt og pepper i en kjele.
  2. Kok opp væsken på høy varme. Snu ned til det surrer. Når det surrer, tilsett deretter fisken.
  3. Poach i ca 7 minutter. Ta fisken opp og server den på toppen av ris sammen med erter og spinat. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 519 kcal.

Protein: 32%

Karbohydrat: 63%

Fett: 5%