Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.
Torskfilet i tomat-gulrotsaus
25 min. total
Ingredienser
- 2 spsk oliven olje
- 0,5 stk løk, hakket
- 2 fed hvitløk, finhakket
- 4,7 dl kirsebærtomat i kvartaler
- 1 stk gulrot, puré
- 1 spsk kapers
- 680 gram torskfilet
Bruksanvisning
- Varm oljen i en non-stick panne over middels varme. Stek løk og hvitløk i ca 1 minutt.
- Tilsett tomat og puré gulrot. Stek i 4-5 minutter under omrøring. Rør inn kapers.
- Krydre torsken med salt og pepper. Ha den i pannen med sausen.
- Stek torsken i 4 minutter på hver side. Ta den av pannen og server. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 223 kcal.
Protein: 56%
Karbohydrat: 10%
Fett: 34%