Torskfilet i tomat-gulrotsaus

25 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk oliven olje
  • 0,5 stk løk, hakket
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 4,7 dl kirsebærtomat i kvartaler
  • 1 stk gulrot, puré
  • 1 spsk kapers
  • 680 gram torskfilet

Bruksanvisning

  1. Varm oljen i en non-stick panne over middels varme. Stek løk og hvitløk i ca 1 minutt.
  2. Tilsett tomat og puré gulrot. Stek i 4-5 minutter under omrøring. Rør inn kapers.
  3. Krydre torsken med salt og pepper. Ha den i pannen med sausen.
  4. Stek torsken i 4 minutter på hver side. Ta den av pannen og server. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 223 kcal.

Protein: 56%

Karbohydrat: 10%

Fett: 34%