Torsk med brokkoli og blomkål

25 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk oliven olje
  • 1 stk brokkoli, buketter
  • 1 stk blomkål, buketter
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 4,7 dl kirsebærtomat, halvert
  • 2 stk timian kvist
  • 450 gram torskfilet
  • 2 spsk sitronsaft

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 175 ° C. Tilsett brokkoli, blomkål, 1/2 av oljen, hvitløk, tomat og timian i en bolle.
  2. Krydre med salt og pepper og vend for å dekke grønnsakene. Legg dem i en bred panne.
  3. Drypp sitronsaften og den gjenværende oljen over fisken. Krydre med salt og pepper. Legg fisken oppå grønnsakene.
  4. Stek i 10 minutter. Skru opp ovnen helt og stek i 2-3 minutter til, slik at grønnsakene får en sprø kant. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 227 kcal.

Protein: 48%

Karbohydrat: 17%

Fett: 35%