Torsk i papillote

35 min. total

Ingredienser

  • 2 stk torskfilet
  • 1 spsk smør
  • 0,5 tsk sitronskall
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 1 spsk oliven olje
  • 1,2 dl løk, hakket
  • 2 stk ternet potet
  • 0,6 dl vann
  • 0,5 stk brokkoli, buketter
  • 0,5 stk rød pepper i terninger
  • 1,2 dl mais, drenert
  • 1,2 dl grønne bønner, blancherte

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 200 ° C. Skjær to stykker bakepapir og brett dem i to. Ha smør på den nederste halvdelen.
  2. Legg torsken på toppen av smøret. Krydre med salt og pepper. Krydre med salt og pepper. Dryss over sitronskall og hvitløk. Brett bakepapiret over fisken.
  3. Brett kanten over seg fra den ene enden til den andre slik at du ender opp med en halvcirkel. Legg parkene på et bakeplate og stek i 10-12 minutter.
  4. I mellomtiden varme opp oljen i en non-stick panne over middels varme. Tilsett løk og poteter. Stek i 6 minutter under omrøring.
  5. Tilsett vann og la det småkoke i 3 minutter. Tilsett brokkoli, paprika, mais og grønne bønner. Stek i 5 minutter.
  6. Krydre med salt og pepper. Flytt grønnsakene til en tallerken. Ta fisken ut, pakk den ut og server den på toppen av grønnsakene. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 513 kcal.

Protein: 31%

Karbohydrat: 42%

Fett: 27%