Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.
Torsk i papillote
35 min. total
Ingredienser
- 2 stk torskfilet
- 1 spsk smør
- 0,5 tsk sitronskall
- 1 fed hvitløk, finhakket
- 1 spsk oliven olje
- 1,2 dl løk, hakket
- 2 stk ternet potet
- 0,6 dl vann
- 0,5 stk brokkoli, buketter
- 0,5 stk rød pepper i terninger
- 1,2 dl mais, drenert
- 1,2 dl grønne bønner, blancherte
Bruksanvisning
- Forvarm ovnen til 200 ° C. Skjær to stykker bakepapir og brett dem i to. Ha smør på den nederste halvdelen.
- Legg torsken på toppen av smøret. Krydre med salt og pepper. Krydre med salt og pepper. Dryss over sitronskall og hvitløk. Brett bakepapiret over fisken.
- Brett kanten over seg fra den ene enden til den andre slik at du ender opp med en halvcirkel. Legg parkene på et bakeplate og stek i 10-12 minutter.
- I mellomtiden varme opp oljen i en non-stick panne over middels varme. Tilsett løk og poteter. Stek i 6 minutter under omrøring.
- Tilsett vann og la det småkoke i 3 minutter. Tilsett brokkoli, paprika, mais og grønne bønner. Stek i 5 minutter.
- Krydre med salt og pepper. Flytt grønnsakene til en tallerken. Ta fisken ut, pakk den ut og server den på toppen av grønnsakene. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 513 kcal.
Protein: 31%
Karbohydrat: 42%
Fett: 27%