Tofu og brun ris salat

50 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk sesamolje
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 4 spsk soyasaus
  • 14 ounce tofu og tern
  • 1 spsk oliven olje
  • 1 cup brun ris, kokt
  • 1 cup sukkerererter
  • 1 stk skiver agurk
  • 0,5 stk skiver rødløk
  • 1 stk mango og tern
  • 2 spsk peanøtter, hakket

Bruksanvisning

  1. I en bolle, visp sammen sesamolje og hvitløk. Sett til siden. Kok risen i henhold til instruksjonene på pakken.
  2. Forvarm ovnen til 200 ° C og legg bakepapir i en bred panne. Legg tofu i en bolle, drypp med olivenolje og 1/4 av soyasausen, og snu den til blanding.
  3. Fordel tofu til bakepapiret i et jevnt lag.
  4. Stek tofu i 30 minutter, snu regelmessig. Bland ris, erter, agurk, rødløk og mango i en stor bolle.
  5. Snu med ønsket mengde dressing. Legg salaten på en tallerken og tofu på toppen. Pynt med peanøtter. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 421 kcal.

Protein: 16%

Karbohydrat: 50%

Fett: 34%