Tiger reker Fettuccine Alfredo

25 min. total

Ingredienser

  • 450 gram fettuccine, fullkorn
  • 4 spsk smør
  • 680 gram tiger reker, blancherte
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 2,4 dl krem, lite fett
  • 8 spsk parmesan, revet
  • 0,12 tsk muskat, knust
  • 1 tsk persille, hakket

Bruksanvisning

  1. Kok pastaen i henhold til instruksjonene på pakken. Hell av vannet. Smelt 1/2 av smøret i en kjele på middels høy varme.
  2. Tilsett hvitløk og stek i 1 minutt under omrøring. Tilsett fløte og parmesanost.
  3. Ta den opp for å småkoke mens den piskes. La det surre i 8 minutter. Krydre med salt, pepper og muskatnøtt; pisk den inn i sausen. Mens sausen surrer, start på rekene.
  4. Smelt det resterende smøret i en panne over middels høy varme. Tilsett tigerekene og stek dem i 2-4 minutter per side.
  5. Tilsett rekene i pastaen og hell sausen over. Vend for å dekke pastaen. Server drysset med parmesan og fersk persille. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 855 kcal.

Protein: 32%

Karbohydrat: 39%

Fett: 30%