Thai kyllingburger

40 min. total

Ingredienser

  • 1 pound hakket kylling
  • 3 spsk sjalottløk, finhakket
  • 1,5 tsk ingefær, revet
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 2 spsk basilikum, hakket
  • 1 tsk vårløk, hakket
  • 1 spsk fiskesaus
  • 2 tsk brunt sukker
  • 2 spsk lime juice
  • 1 spsk oliven olje
  • 0,25 tsk salt og pepper
  • 1 stk agurk, bånd
  • 1 stk skiver rødløk
  • 4 stk burgerbolle, fullkorn
  • 0,25 cup koriander
  • 2 spsk søt chilisaus

Bruksanvisning

  1. Forvarm grillen til middels høy varme.
  2. Ta en bolle og bland kylling, sjalottløk, ingefær, hvitløk, basilikum, vårløk, fiskesaus og halvparten av ferin.
  3. Form massen til kjøttdeig og legg den i kjøleskapet. Ta en bolle og visp limejuice, olivenolje, salt, pepper og gjenværende sukker sammen. Gjør agurk og løk til dressing.
  4. Grill biffene til de er gyldne. I mellomtiden varme burgerboller. Legg biffen på bunnen av bunnen, løk og agurk på toppen, toppet med koriander og til slutt den øverste bunen. Server med chilisaus ved siden av. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 487 kcal.

Protein: 27%

Karbohydrat: 46%

Fett: 26%