Teriyaki laks med ris og greener.

45 min. total

Ingredienser

  • 2,4 dl soyasaus
  • 1,2 dl brunt sukker
  • 1 tsk hvitløk, finhakket
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 4 stk laksefilet
  • 4,7 dl brun ris, kokt
  • 2,4 dl spinat
  • 2,4 dl gulrot, revet
  • 2 stk skiver avokado
  • 4 stk skiver reddik
  • 4,7 dl sukkerererter
  • 4 tsk sesamfrø

Bruksanvisning

  1. Kok risen i henhold til instruksjonene på pakken.
  2. Ta en kjele og visp sammen soyasaus, brunt sukker, hvitløk og ingefær. La det surre. Fjern fra varme.
  3. Fjern 1/2 av sausen for glass. Forvarm ovnen til 205 ° C. Pensle laksen med teriyakisausen. .
  4. Legg laksen med skinnet vendt ned på stekebrettet. Stek den i 2 minutter. Ta laksen ut av ovnen og pensle dem med mer teriyakisaus.
  5. Sett dem tilbake i ovnen og stek i 1-3 minutter til. Ha risen i en bolle. Legg laksen på toppen.
  6. Tilsett spinat, gulrot, avokado, reddik og erter. Pynt med sesamfrø. Drypp teriyakisaus over. Værsågod.

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 918 kcal.

Protein: 21%

Karbohydrat: 48%

Fett: 32%