Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.
Teriyaki laks med ris og greener.
45 min. total
Ingredienser
- 2,4 dl soyasaus
- 1,2 dl brunt sukker
- 1 tsk hvitløk, finhakket
- 1 tsk ingefær, revet
- 4 stk laksefilet
- 4,7 dl brun ris, kokt
- 2,4 dl spinat
- 2,4 dl gulrot, revet
- 2 stk skiver avokado
- 4 stk skiver reddik
- 4,7 dl sukkerererter
- 4 tsk sesamfrø
Bruksanvisning
- Kok risen i henhold til instruksjonene på pakken.
- Ta en kjele og visp sammen soyasaus, brunt sukker, hvitløk og ingefær. La det surre. Fjern fra varme.
- Fjern 1/2 av sausen for glass. Forvarm ovnen til 205 ° C. Pensle laksen med teriyakisausen. .
- Legg laksen med skinnet vendt ned på stekebrettet. Stek den i 2 minutter. Ta laksen ut av ovnen og pensle dem med mer teriyakisaus.
- Sett dem tilbake i ovnen og stek i 1-3 minutter til. Ha risen i en bolle. Legg laksen på toppen.
- Tilsett spinat, gulrot, avokado, reddik og erter. Pynt med sesamfrø. Drypp teriyakisaus over. Værsågod.
Ernæring (per person)
Kalorier: 918 kcal.
Protein: 21%
Karbohydrat: 48%
Fett: 32%