Teriyaki laks med ris og greener.

45 min. total

Ingredienser

  • 1 cup soyasaus
  • 0,5 cup brunt sukker
  • 1 tsk hvitløk, finhakket
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 4 stk laksefilet
  • 2 cup brun ris, kokt
  • 1 cup spinat
  • 1 cup gulrot, revet
  • 2 stk skiver avokado
  • 4 stk skiver reddik
  • 2 cup sukkerererter
  • 4 tsk sesamfrø

Bruksanvisning

  1. Kok risen i henhold til instruksjonene på pakken.
  2. Ta en kjele og visp sammen soyasaus, brunt sukker, hvitløk og ingefær. La det surre. Fjern fra varme.
  3. Fjern 1/2 av sausen for glass. Forvarm ovnen til 205 ° C. Pensle laksen med teriyakisausen. .
  4. Legg laksen med skinnet vendt ned på stekebrettet. Stek den i 2 minutter. Ta laksen ut av ovnen og pensle dem med mer teriyakisaus.
  5. Sett dem tilbake i ovnen og stek i 1-3 minutter til. Ha risen i en bolle. Legg laksen på toppen.
  6. Tilsett spinat, gulrot, avokado, reddik og erter. Pynt med sesamfrø. Drypp teriyakisaus over. Værsågod.

Ernæring (per person)

Kalorier: 918 kcal.

Protein: 21%

Karbohydrat: 48%

Fett: 32%