Taco med blomkål og kokosnøtt

40 min. total

Ingredienser

  • 1 stk blomkål, buketter
  • 1 spsk kokosolje
  • 2 spsk koriander, knust
  • 2 spsk lime juice
  • 4 spsk oliven olje
  • 2 spsk rødvinseddik
  • 1 tsk dijon sennep
  • 2 spsk koriander, hakket
  • 0,5 stk rød chili, hakket
  • 8 stk tortilla, fullkorn, oppvarmet

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 205 ° C. Legg bakepapir på et bakeplate. Sett blomkålen på.
  2. Hell kokosnøttolje over blomkålen.
  3. Dryss salt og koriander over blomkålen. Stek den i ovnen i ca 30 minutter. I mellomtiden forbereder du tortillaene i henhold til instruksjonene på pakken.
  4. Visp sammen limesaft, olivenolje, eddik, sennep, koriander, chili, salt og pepper.
  5. Ha blomkålen i tortillaene og øse dressingen over. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 535 kcal.

Protein: 9%

Karbohydrat: 49%

Fett: 42%