Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.
Svinelårssalat
90 min. total
Ingredienser
- 1800 gram svinekam
- 1,2 dl tørket timian
- 4 spsk olivenolje, delt
- 8 fed hvitløk, finhakket
- 14 dl arugula
- 2,4 dl skiver reddik
- 1 spsk balsamico eddik
Bruksanvisning
- Forvarm ovnen til 230 ° C. Gjør et vertikalt kutt på siden av steken, omtrent 3/4 av veien gjennom. Krydre med salt og pepper.
- Bland timian, hvitløk og halvparten av oljen. Fordel blandingen inne i kjøttet. Rull steken sammen og bind en streng.
- Gni olje inn i steken. Krydre det med salt og pepper. Legg steken i en ildfast form med fetsiden opp. Stek i 15-20 minutter.
- Senk varmen til 150 ° C. La steken koke i ytterligere 60 minutter. Hell juice regelmessig over den.
- Fjern steken fra ovnen og la den avkjøles. Vend ruccola og reddik med olje og eddik. Server skiver av steken på en salatbunn. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 673 kcal.
Protein: 63%
Karbohydrat: 5%
Fett: 32%