Svinelårssalat

90 min. total

Ingredienser

  • 1800 gram svinekam
  • 1,2 dl tørket timian
  • 4 spsk olivenolje, delt
  • 8 fed hvitløk, finhakket
  • 14 dl arugula
  • 2,4 dl skiver reddik
  • 1 spsk balsamico eddik

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 230 ° C. Gjør et vertikalt kutt på siden av steken, omtrent 3/4 av veien gjennom. Krydre med salt og pepper.
  2. Bland timian, hvitløk og halvparten av oljen. Fordel blandingen inne i kjøttet. Rull steken sammen og bind en streng.
  3. Gni olje inn i steken. Krydre det med salt og pepper. Legg steken i en ildfast form med fetsiden opp. Stek i 15-20 minutter.
  4. Senk varmen til 150 ° C. La steken koke i ytterligere 60 minutter. Hell juice regelmessig over den.
  5. Fjern steken fra ovnen og la den avkjøles. Vend ruccola og reddik med olje og eddik. Server skiver av steken på en salatbunn. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 673 kcal.

Protein: 63%

Karbohydrat: 5%

Fett: 32%