Stekte kamskjell

15 min. total

Ingredienser

  • 10 stk kamskjell
  • 1 spsk oliven olje
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 1,5 spsk sitronsaft
  • 2 spsk persille, hakket
  • 1 stk hovedsalat, skiver

Bruksanvisning

  1. Klapp kamskjellene tørre. Krydre med salt og pepper. Varm oljen i en smijernspanne over høy varme.
  2. Stek kamskjell i 2 minutter på hver side. Ta dem av pannen og sett dem til side.
  3. Tilsett hvitløk, sitronsaft og persille i pannen, rør til hvitløken er gjennomstekt.
  4. Legg kamskjell tilbake i pannen og stek i 1 minutt på hver side.
  5. Server kamskjell på salatblader. Drypp sitronsausen over. Pynt med urter. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 192 kcal.

Protein: 46%

Karbohydrat: 16%

Fett: 38%