Stekt kylling og rotgrønnsaker

55 min. total

Ingredienser

  • 500 gram potet, begge deler
  • 250 gram rødbeter, skiver
  • 250 gram terninger i terninger
  • 3 fed hvitløk, finhakket
  • 1 stk løk, hakket
  • 3 spsk oliven olje
  • 0,75 cup hvitvin
  • 2 stk timian kvist
  • 8 stk kyllinglår
  • 1 cup yoghurt, naturlig

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 205 ° C. Bland potet, rødbeter, gulrot, løk og hvitløk i en ildfast form.
  2. Drypp olje over og hell vin på. Legg timianen ned blant grønnsakene. Krydre med salt og pepper.
  3. Krydre kyllingen med salt og pepper. Legg den oppå grønnsakene.
  4. Dekk fatet med folie og stek i 15 minutter. Fjern folien og stek i 20-25 minutter til. Bland i mellomtiden yoghurt, salt og pepper.
  5. Server kylling og rotgrønnsaker med yoghurtdressingen. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 743 kcal.

Protein: 32%

Karbohydrat: 26%

Fett: 43%