Squash lasagne

90 min. total

Ingredienser

  • 450 gram hakket biff (lite fett)
  • 1 tsk oliven olje
  • 3 fed hvitløk, finhakket
  • 0,5 stk løk, hakket
  • 790 gram tomat og terninger
  • 2 spsk basilikum, hakket
  • 3 stk squash i skiver
  • 11 dl ricotta-ost
  • 4 spsk parmesan, revet
  • 1 stk egg, pisket

Bruksanvisning

  1. I en gryte, brun kjøttet og smak til med salt og pepper. Tøm deretter kjøttet og sett det til side.
  2. Tilsett samme gryte, tilsett olivenolje og surr hvitløk og løk i 2 minutter. Tilsett kjøttet i pannen, tilsett tomater, basilikum, salt og pepper.
  3. La det surre på svak varme i 30-40 minutter under lov. Salt squashen lett og la den trekke i 10 minutter. Bruk papirhåndkle for å fjerne overflødig fuktighet.
  4. Varm en panne på middels høy varme og stek squashen i 2-3 minutter på hver side. Fjern fra varme. Forvarm ovnen til 190 ° C.
  5. Bland en Ricotta-ost, parmesanost og egg i en bolle. Rør det grundig. I en dyp stekepanne på 23 x 30, fordel 1/4 del av sausen på bunnen.
  6. Tilsett et lag squash. Fordel 1/3 av ricottaostblandingen på toppen.
  7. Gjenta dette til alle ingrediensene er oppbrukt. Avslutt med siste squash og saus.
  8. Dekk til med folie og stek i 30 minutter. Fjern folien og stek i ytterligere 20 minutter.
  9. Stek til osten er smeltet, ca 10 minutter. La den trekke i 5-10 minutter. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 318 kcal.

Protein: 33%

Karbohydrat: 16%

Fett: 51%