Squash fylt med couscous

35 min. total

Ingredienser

  • 4 stk sqaush
  • 2 spsk oliven olje
  • 1 stk løk, hakket
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 1 cup hakkede tomater
  • 1 cup couscous, fullkorn
  • 0,5 tsk tørket basilikum
  • 1 spsk persille, hakket
  • 1 cup mozzarella, revet
  • 0,5 stk skiver agurk

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 200 ° C. Ta opp en gryte med vann og la det småkoke, legg squashen i.
  2. Kok squashen i 10 minutter. Plukk den opp og legg den til side. Varm opp oljen i en panne og sorter løkene til de er myke. Kok couscousen i henhold til instruksjonene på pakken.
  3. Tilsett hvitløk og surr i 30 sekunder. Skjær squashen i to på langs.
  4. Hul squashen ut, lagre den uthulede delen og legg innsiden i en bolle. Bland innmat, løk og hvitløk.
  5. Tilsett tomater, couscous, basilikum, persille, salt og pepper. Fyll blandingen i den halvt uthulede squashen.
  6. Legg osten på toppen. Smør olje på et bakeplate og legg squashene på det. Stek i 10 minutter.
  7. Ta ut den utstoppede squashen, legg dem på en tallerken og pynt med agurk. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 368 kcal.

Protein: 20%

Karbohydrat: 49%

Fett: 32%