Sqaushnudle kyllinglasagne

90 min. total

Ingredienser

  • 4 stk sqaush
  • 1 spsk oliven olje
  • 1 stk løk, hakket
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 1 pound hakket kylling
  • 2 cup tomatsaus
  • 16 ounce ricotta-ost
  • 0,25 cup eggehviter
  • 6 spsk parmesan, revet
  • 1 tsk tørket basilikum
  • 1 tsk tørket oregano
  • 4 ounce mozzarella, revet

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 175 ° C.
  2. Bruk et mandolinjern på den største innstillingen for å lage squashnudler.
  3. Fordel squashnudlene på et bakeplate og stek i 10 minutter for å tørke. Ta dem ut og sett dem til side. Sauter løk og hvitløk i en kjele i 3-4 minutter.
  4. Tilsett kyllingekjøtt og stek i ca 5 minutter. Tilsett en fjerdedel av tomatsausen og kok i ytterligere 5 minutter.
  5. Mens kyllingen koker, dekk bunnen av en stekepanne med en fjerdedel av tomatsausen. Legg et lag squashnudler på toppen, bruk omtrent en tredjedel.
  6. Bland ricotta, eggehviter, parmesan, basilikum og oregano i en bolle. Når kjøttet er kokt, legg det til i bollen og bland godt.
  7. Dann et lag med halvparten av kjøttsausen på toppen av squashnudelaget. Legg deretter et lag squashnudler og den resterende kjøttsausen på toppen.
  8. Tilsett deretter de siste lagene med suash nudler. Fordel den resterende tomatsausen på toppen. Legg et lag med mozzarella på toppen.
  9. Dekk stekepannen med folie og stek i 15 minutter. Fjern deretter folien og stek lasagnen i 20-25 minutter til.

Ernæring (per person)

Kalorier: 475 kcal.

Protein: 31%

Karbohydrat: 33%

Fett: 36%