Spinatvafler med stekte egg

35 min. total

Ingredienser

  • 190 gram havregryn
  • 2 tsk bakepulver
  • 90 gram spinat
  • 4 stk egg
  • 3 spsk kokosolje
  • 2,5 translation missing: da.fluid_ounce mandel-melk
  • 4 stk kirsebærtomat, halvert

Bruksanvisning

  1. Tilsett havregryn i en kjøkkenmaskin. Kjør til det er havregryn.
  2. Tilsett bakepulver, salt, 3/4 av spinaten, 1/2 av eggene, kokosnøttolje og melk.
  3. Bland til uniform. Hell blandingen i et vaffeljern. Stek i 2-3 minutter.
  4. Speil de resterende eggene etter smak. Krydre med salt og pepper.
  5. Server eggene på vaflene sammen med gjenværende spinat og tomat. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 695 kcal.

Protein: 16%

Karbohydrat: 38%

Fett: 46%