Spinatsalat

25 min. total

Ingredienser

  • 1 stk egg
  • 1 spsk oliven olje
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 2,4 dl skiver sopp
  • 4,7 dl spinat
  • 0,25 stk skiver rødløk
  • 4 stk kalkunbacon, hakket

Bruksanvisning

  1. Ha egget i en kjele og dekk det til med kaldt vann. Kok vannet over middels høy varme. Sett lokket på pannen og fjern det fra varmen. Legg den til side.
  2. Når vannet er avkjølt, skreller du eggene og halverer dem. Varm oljen i en non-stick panne over middels høy varme. Stek baconet. Ta den av og sett den til side.
  3. Tilsett hvitløk i pannen, smak til med salt og pepper og stek i 2 minutter under omrøring. Tilsett sopp og stek dem til de er lysebrune.
  4. Fjern pannen fra varmen. Bland spinat, sopp, egg, rødløk og bacon i en bolle.
  5. Server salaten med favorittdressingen din. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 345 kcal.

Protein: 28%

Karbohydrat: 12%

Fett: 61%