Spinatburrito med biff

40 min. total

Ingredienser

  • Tortilla
    9,5 dl spinat, tint
  • 2,4 dl hvetemel
  • 0,25 tsk salt
  • 2 spsk oliven olje
  • 2 spsk vann
  • Oksekød
    2 spsk oliven olje
  • 450 gram hakket biff (lite fett)
  • 1,5 spsk chili, knust
  • 0,5 tsk kummin, knust
  • 280 gram spinat
  • 2,4 dl mais, drenert
  • 2,4 dl cheddar, revet
  • 1 spsk vårløk, hakket

Bruksanvisning

  1. Tortilla
    Tilsett spinat i en blender og bland til det er jevnt. Ta en bolle og visp mel og salt sammen.
  2. Tilsett spinatpuré og olje i melblandingen. Tilsett vann hvis deigen er for tørr. Tilsett mel hvis deigen er for klissete.
  3. Form deigen til en jevn klump, halver og form til boller. Fortsett å halvere til åtte boller er oppnådd. Kjevle ut hver deigbolle mellom to stykker bakepapir.
  4. Varm olivenolje i en non-stick panne over middels varme. Stek tortillaene i pannen en om gangen.
  5. Storfekjøtt
    Varm en non-stick panne over middels varme. Brun kjøttet i 8-10 minutter. Hell av fettet.
  6. Krydre kjøttet med chili, spisskummen, salt og pepper. Tilsett mais og rør.
  7. Varm blandingen gjennom. Fjern fra varmen og rør inn osten. Hell biffblandingen på tortillaene. Tilsett spinat, mais og cheddar.
  8. Brett sidene inn og fyllet og rull det opp. Skjær burritoen i to. Pynt med vårløk. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 669 kcal.

Protein: 23%

Karbohydrat: 27%

Fett: 50%