Spinat-avokado-laks salat

20 min. total

Ingredienser

  • 0,25 cup goji-bær
  • 2 stk laksefilet i biter
  • 1 tsk pepparkorn
  • 3 spsk lime juice
  • 2 spsk oliven olje
  • 6 cup baby spinat
  • 0,25 cup gresskarfrø, stekt
  • 1 stk avokado og tern

Bruksanvisning

  1. Legg laksefilet i en sauterpanne. Dekk dem med vann, tilsett pepperkorn, 1/3 av limesaften og saltet. Kok opp.
  2. Når vannet bobler, snu fileten og fjern pannen fra varmen. La den stå i 7 minutter. Fjern laksen fra pannen og la den avkjøles.
  3. Visp olivenoljen og den resterende kalken satt sammen i en stor bolle. Gjør spinat og laks til dressing.
  4. Tilsett gresskarfrø, avokado og gojibær. Dryss over havsalt og drypp med olivenolje. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 389 kcal.

Protein: 22%

Karbohydrat: 18%

Fett: 60%