Spinat, appelsin og granateplesalat

30 min. total

Ingredienser

  • 2 stk kyllingbryst
  • 1 spsk oliven olje
  • 6 spsk sitronsaft
  • 1 tsk kajennepepper
  • 0,5 cup yoghurt, naturlig
  • 6 cup spinat
  • 1 cup oransje, skiver
  • 1 cup granateplefrø

Bruksanvisning

  1. Bland kylling og halvparten av sitronsaften i en bolle og smak til cayennepepper, salt og pepper.
  2. Stek kyllingen i en panne på middels høy varme til den er gjennomstekt, ca 5 minutter på hver side.
  3. Skjær kyllingen i tynne skiver. Visp den resterende sitronsaften, yoghurt, olivenolje, salt og pepper sammen i en bolle.
  4. Bland spinat, appelsin og granateple i en bolle og vend salaten med dressingen. Legg kyllingen på toppen og server.

Ernæring (per person)

Kalorier: 220 kcal.

Protein: 35%

Karbohydrat: 29%

Fett: 36%