Spaghetti med tomat og pesto

25 min. total

Ingredienser

  • Pesto
    1,5 cup basilikum
  • 0,25 cup mandel, ristet, hakket
  • 8 spsk parmesan, revet
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 2 spsk sitronsaft
  • 4 spsk oliven olje
  • Pasta
    1 pound spaghetti, fullkorn
  • 2 spsk oliven olje
  • 1 tsk hvitløk, finhakket
  • 2 cup kirsebærtomat, halvert
  • 1 spsk parmesan, revet

Bruksanvisning

  1. Pesto
    Tilsett pestoingrediensene i en kjøkkenmaskin. Bland til ønsket konsistens er oppnådd
  2. Pasta
    Kok spaghetti i henhold til instruksjonene på pakken. Hell av vannet.
  3. I mellomtiden varme opp oljen i en stor stekepanne over middels høy varme. Tilsett hvitløk og stek i 30 sekunder.
  4. Tilsett cherrytomater og stek i 2-3 minutter. Tilsett spaghetti og pesto.
  5. Snu til spaghetti er dekket. Server med revet parmesan. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 779 kcal.

Protein: 15%

Karbohydrat: 43%

Fett: 42%