Søtpotet med grønnkål

50 min. total

Ingredienser

  • 4 stk søtpotet
  • 1,5 spsk oliven olje
  • 2 stk rødløk, begge deler
  • 1,5 spsk sitronsaft
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 150 gram grønnkål, hakket
  • 100 gram høstost, smuldret
  • 9,5 dl arugula

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 175 ° C. Rør potetene med en gaffel og gni oljen på dem,. Legg dem på et bakeplate sammen med rødløken.
  2. Drypp sitronsaft og 1/3 av oljen over løken. Krydder. Stek løk og poteter i 30 minutter.
  3. Ta ut løken. Sett potetene tilbake i ovnen og stek i ytterligere 15 minutter.
  4. Varm den gjenværende oljen i en panne. Sauter hvitløk i 1 minutt. Tilsett grønnkål og surr til den er oppvarmet. Krydder.
  5. Skjær potetene opp. Krydder. Hell i grønnkålblandingen sammen med cottage cheese og løk. Server med ruccola. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 260 kcal.

Protein: 15%

Karbohydrat: 60%

Fett: 25%