Søtpotet i beignet

25 min. total

Ingredienser

  • 0,25 cup gresk yoghurt
  • 0,25 cup rømme
  • 0,5 spsk vårløk, finhakket
  • 0,5 spsk persille, hakket
  • 0,5 spsk basilikum, hakket
  • 0,25 tsk sherryeddike
  • 0,25 tsk sitronsaft
  • 1 stk søtpotet, revet
  • 1 stk egg, pisket
  • 0,5 cup hele hvetemel
  • 0,25 stk løk, hakket
  • 0,5 spsk gressløk, hakket
  • 0,5 tsk chili, knust
  • 1 spsk oliven olje
  • 130 gram blandet salat

Bruksanvisning

  1. Visp sammen yoghurt, rømme, vårløk, persille, basilikum, eddik og sitronsaft. Krydre med salt og pepper.
  2. I en ny bolle, bland poteter, egg, mel, løk, gressløk og chili. Krydre med salt og pepper.
  3. Varm opp oljen i en smijernspanne over middels varme. Dann kjøttdeig fra potetblandingen.
  4. Stek biffene i 3-4 minutter på hver side.
  5. Legg biffene på kjøkkenrullen for å suge opp overflødig fett. Server med blandet salat og yoghurtdipp. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 353 kcal.

Protein: 15%

Karbohydrat: 51%

Fett: 34%