Sopprisotto med brun ris

40 min. total

Ingredienser

  • 3,5 dl varmt vann
  • 4 tsk olivenolje, delt
  • 1,2 dl løk, hakket
  • 2,4 dl brun ris
  • 1,2 dl hvitvin
  • 7,1 dl kylling buljong
  • 140 gram skiver sopp
  • 50 gram parmesan, revet
  • 1 tsk timian, hakket

Bruksanvisning

  1. Rens sopp i kaldt vann, tørk av dem med et kjøkkenhåndkle og skjær dem i skiver.
  2. Varm olivenolje i en stekepanne over middels varme. Ha løk og sopp i pannen og stek i 2-3 min. Spar litt av de stekte soppene til pynt.
  3. Ha ris, hvitløk og timian på pannen og stek til alle ingrediensene har et fint lag med olivenolje. Hell litt hvitvin over risen og la den koke. Hell litt foundation i sammen med vinen om nødvendig.
  4. Rør i risen til den er nesten tørr. Hell i litt foundation om gangen mens du rører.
  5. Fortsett denne prosedyren og stopp når risen er nesten myk. Smak kontinuerlig slik at du sørger for at risen har en "bite".
  6. Krydre med salt og pepper. Fjern risen fra varmen og server risotto med garnityr av sopp og fersk timian. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 326 kcal.

Protein: 14%

Karbohydrat: 55%

Fett: 31%