Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.
Sopprisotto med brun ris
40 min. total
Ingredienser
- 3,5 dl varmt vann
- 4 tsk olivenolje, delt
- 1,2 dl løk, hakket
- 2,4 dl brun ris
- 1,2 dl hvitvin
- 7,1 dl kylling buljong
- 140 gram skiver sopp
- 50 gram parmesan, revet
- 1 tsk timian, hakket
Bruksanvisning
- Rens sopp i kaldt vann, tørk av dem med et kjøkkenhåndkle og skjær dem i skiver.
- Varm olivenolje i en stekepanne over middels varme. Ha løk og sopp i pannen og stek i 2-3 min. Spar litt av de stekte soppene til pynt.
- Ha ris, hvitløk og timian på pannen og stek til alle ingrediensene har et fint lag med olivenolje. Hell litt hvitvin over risen og la den koke. Hell litt foundation i sammen med vinen om nødvendig.
- Rør i risen til den er nesten tørr. Hell i litt foundation om gangen mens du rører.
- Fortsett denne prosedyren og stopp når risen er nesten myk. Smak kontinuerlig slik at du sørger for at risen har en "bite".
- Krydre med salt og pepper. Fjern risen fra varmen og server risotto med garnityr av sopp og fersk timian. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 326 kcal.
Protein: 14%
Karbohydrat: 55%
Fett: 31%