Sopp Fettuccine

20 min. total

Ingredienser

  • 1 pound fettuccine, fullkorn
  • 2,5 spsk oliven olje
  • 3 fed hvitløk, finhakket
  • 1 pound skiver sopp
  • 3 spsk parmesan, revet
  • 1 spsk persille, hakket

Bruksanvisning

  1. Kok pastaen i henhold til instruksjonene på emballasjen. Spar en kvart kopp pastavann.
  2. Varm oljen i en panne over middels høy varme.
  3. Tilsett hvitløk, sopp, salt og pepper og surr i 5-7 minutter. Soppen skal være myk og hvitløken gylden.
  4. Tilsett pastavann og rør for å blande.
  5. Tilsett pasta i pannen og rør for å smøre pastaen.
  6. Server med revet parmesanost og persille på toppen.

Ernæring (per person)

Kalorier: 367 kcal.

Protein: 16%

Karbohydrat: 60%

Fett: 24%